تنظیمات شبکه را در آیفون بازنشانی کنید
کاربران آیفون ممکن است گاهی اوقات با مشکلات اتصال به شبکه مانند وایفای ضعیف، قطعی داده تلفن همراه یا مشکلات بلوتوث مواجه شوند. در چنین مواردی، تنظیم مجدد تنظیمات شبکه میتواند گامی مؤثر برای حل این مشکلات باشد. این فرآیند تمام تنظیمات ذخیره شده شبکه مانند رمزهای عبور وایفای، تنظیمات و موارد دیگر را پاک میکند. VPNاین برنامه شبکههای تلفن همراه را مجدداً تنظیم کرده و آنها را به حالت پیشفرض برمیگرداند. اگرچه روی فایلهای شخصی مانند عکسها یا برنامهها تأثیری نمیگذارد، اما میتواند به بازیابی اتصال روان شبکه و حل بسیاری از مشکلات رایج کمک کند.
چه زمانی باید تنظیمات شبکه را ریست کرد؟
برخی از مشکلات رایج نیاز به تنظیم مجدد کامل تنظیمات شبکه در آیفون شما دارند.
- خطا سرویسی روشن نیست آیفون.
- اتصال بلوتوث کار نمیکند.
- مشکل در برقراری یا دریافت تماس.
- وای فای خیلی طول می کشد تا وصل شود یا کار نمی کند.
- فیستایم آنطور که باید کار نمیکند.
- اتصال VPN کار نمی کند.
- شما نمیتوانید حالتهای شبکه (4G/5G و غیره) را تغییر دهید.
- مشکلات قطع تماس.
اینها مشکلات رایجی هستند که معمولاً نیاز به تنظیم مجدد تنظیمات شبکه در آیفونها دارند.
نحوه تنظیم مجدد تنظیمات شبکه در آیفون
اگر دائماً با مشکلات فوق مواجه میشوید، ممکن است زمان مناسبی برای تنظیم مجدد تنظیمات شبکه آیفون شما باشد.
1. یک برنامه را باز کنید تنظیمات .
2. به پایین اسکرول کنید و ضربه بزنید سال .
۳. به پایین بروید و انتخاب کنید انتقال یا تنظیم مجدد آیفون .
۴. در صفحه انتقال یا بازنشانی آیفون، روی تنظیم مجدد .
5. انتخاب کنید تنظیمات شبکه را به تنظیمات اولیه برگردانید .
۶. از شما خواسته میشود رمز عبور آیفون خود را وارد کنید. برای ادامه، آن را وارد کنید.
7. بر روی آن کلیک کنید تنظیمات شبکه را بازنشانی کنید یک بار دیگر.
پس از اتمام فرآیند، آیفون شما به طور خودکار مجدداً راه اندازی میشود. این کار حدود یک دقیقه طول میکشد.
چه اتفاقی میافتد وقتی تنظیمات شبکه را در آیفون ریست میکنید؟
علاوه بر حذف شبکههای ذخیره شده، هنگام تنظیم مجدد تنظیمات شبکه در آیفون، تغییرات زیر رخ خواهد داد.
- تنظیمات شبکهها و VPN که قبلاً استفاده شدهاند حذف خواهند شد.
- آیفون شما را از هر شبکهای که به آن متصل هستید، جدا میکند.
- وای فای و بلوتوث خاموش و سپس روشن شدند.
- تمام اطلاعات مربوط به شبکه که در آیفون شما ذخیره شده است حذف خواهد شد.
- شما دسترسی به دستگاههای بلوتوث جفتشده قبلی، شبکههای وایفای و رمزهای عبور آنها را از دست خواهید داد.
- نام دستگاه شما به آیفون تغییر خواهد کرد.
این تمام چیزی بود که باید در مورد ریست کردن تنظیمات شبکه آیفون به شما بگوییم. با دنبال کردن مراحل این مقاله، شما قادر خواهید بود تنظیمات شبکه خود را ریست کنید و بسیاری از مشکلات شبکه را حل کنید.





