Mit jelent a többi Snapchat felhasználó?
Sok Snapchat-felhasználó találkozott a „más Snapchat-felhasználók” szóval a történetnézeteiben, ami zavaró lehet. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a Snapchat semmilyen részletet nem tartalmazott a szóról, így előfordulhat, hogy nem tud róla. A szót sehol nem említik a Snapchat Help oldalán, így nincsenek részletek sem. Lehetséges, hogy ez a személy megszakította a barátságát a Snapchaten? Vagy blokkolták?
Az „Egyéb Snapchat-felhasználók” azt jelenti, hogy ezeket az embereket vagy nem vette fel ismerősei közé, megszüntette a barátságát, vagy letiltott a Snapchat szolgáltatásban. Másrészt a „más Snapchat-felhasználók” feletti nézők közös barátok. Tegyük fel, hogy felvesz valakit barátként, és ő viszonozza a szívességet. Ezután hozzáad egy történetet a Snapchat történetéhez. Ezután az egyén nem sokkal a megjelenése után megtekintette történetét.
Más szóval, már nem vagy barát a Snapchat sráccal. A felhasználónevük megjelenik a történeted nézőinek listájában. Ha azonban meg akarnak szakítani veled a barátságod, vagy le akarnak tiltani, profiljuk az Egyéb Snapchatterek alatt jelenik meg. Ha a személy újra felveszi Önt, normál nézőként jelenik meg. Az alábbiakban említett rövid részlet.
Mit gondolnak más snapchat-felhasználók a snapchaten
1. Snapchat felhasználók nincsenek hozzáadva
Ha nem vesz fel valakit vissza a Snapchatbe, miután látta a bejegyzését, akkor az Egyéb Snapchatterek alatt jelenik meg. Másrészt az Ön által hozzáadott személyek (és akik hozzáadtak téged) láthatók lesznek a normál történetnézőkben. Az egyik oka annak, hogy „más Snapchat-felhasználókat” láthat a történetnézői között, mert nem vette fel újra ezeket a felhasználókat.
2017-ben az egyik felhasználó megjelölte a Snapchat támogatását egy tweetben, amelyben megkérdezte: "Mit jelent a "más Snapchatter" a történetnézetekben? A Snapchat egyértelműen kijelentette, hogy a „más Snapchat-felhasználók” olyan Snapchat-felhasználók, akiket nem adott hozzá.
Ennek eredményeként ez alátámasztja azt az elképzelést, hogy a „más Snapchat-felhasználók” olyan emberek, akiket nem vettél vissza a Snapchatbe.
2. Eltávolítottak téged
Másodszor, az Egyéb Snapchat-felhasználók alatt felsorolt felhasználók megszakíthatják Önnel a barátságot a Snapchatben. Ha valaki megszakítja a barátságát a Snapchatben, akkor megjelenik a történeted nézői között az Egyéb Snapchat-felhasználók alatt.
Ha valaki eltávolít téged a Snapchat-barátok közül, nem jelenik meg többé a napi történetek megtekintői listáján. Tegyük fel, hogy hozzáad valakit a Snapchathez, és visszaadja. Ha valaki megtekinti a történetét, megjelenik a rendszeres történetnézők listáján. Ha törölnek téged az ismerősök közül, akkor az Egyéb Snapchatterek részre kerülnek.
Ellenőrizd a csevegőlistádat, hogy nem töröltek-e téged ismerősként. Ha egy szürke nyilat lát vagy a „Függőben” állapotot látja valaki neve mellett a csevegőlistájában, az azt jelenti, hogy kizárt az ismerősei közül. Ennek eredményeként, ha törlik Önt mint kollégát, megjelennek a történeted nézői között az Egyéb Snapchat-felhasználók alatt.
3. Ki vagy tiltva
Végül az Egyéb Snapchat-felhasználók alatt felsorolt felhasználók letilthatták Önt a Snapchatben. Ha valaki megtekinti a Snapchat-sztoridat, majd letilt, akkor megjelenik a történetnézői között az Egyéb Snapchatterek alatt. Ha valaki letilt téged a Snapchatben, többé nem ismerik fel rendszeres történetnézőid között. Ehelyett az „Egyéb Snapchatterek” alatt jelennek meg.
Például
Hozzon létre két fiókot, egyet a fő fiókhoz és egyet a másodlagos fiókhoz, és vegye fel egymást barátként.
Használjon másodlagos fiókot az elsődleges fiókon megosztott történet eléréséhez.
A történet nézőit nézve észreveszik, hogy a másodlagos fiók normál történetnézőként van megjelölve.
Ezt követően a fő fiókot a másodlagos fiók blokkolja.
Végül, amint azt a fő fiók történetének nézői megerősítették, a másodlagos fiókot az „Egyéb Snapchat-felhasználók” kategóriába sorolták.
Ez megmutatja, hogy ha valaki letilt téged a Snapchatben, akkor megjelenik a történetnézői között az Egyéb Snapchatterek alatt. Azonban az a személy, aki letiltott téged, biztosan látta először a történetedet. Nem látnák másképp. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy a személy letiltott téged a Snapchatben, mert nem tetszett neki a legutóbbi Snapchat-sztorid.
Miért mondod, hogy „más snapchat-felhasználók”, de még mindig barát vagy?
Ha megjelenik a „más Snapchat-felhasználók” kifejezés, de Ön még mindig a Snapchat barátja, akkor az adott személy letilthatta Önt. Ha a Snapchat azt mondja, hogy „más Snapchat-felhasználók”, de úgy gondolja, hogy még mindig barátja a srácnak, valószínűleg letiltott. Ellenkező esetben egyszerűen törölhettek volna ismerősként a tudta nélkül. Háromféleképpen lehet kideríteni, hogy valaki a Snapchatben letiltott-e téged.
A személy először jelenik meg a történeted nézői között az Egyéb Snapchatterek alatt.
Ha a jövőben közzétesz egy történetet, többé nem fognak szerepelni a történetmegtekintők között.
Ennek az az oka, hogy aki letiltott téged a Snapchatben, nem fogja látni a profilodat.
Ennek eredményeként többé nem láthatják az Ön történetét.
Másodszor, ha egy szürke nyilat lát a felhasználónév mellett a csevegőlistában, akkor valószínűleg az adott személy törölte Önt a barátja közül.
Végül a „Függőben” állapot azt jelzi, hogy az egyén kizárta Önt az ismerősei közül.
A szürke nyíl és a „Függőben” állapot a Snapchaten azt is jelezheti, hogy a személy letiltotta Önt.
A Snapchatben nagyszámú szó, ikon és hangulatjel található. Ha még nem ismeri a Snapchatet, nagy eséllyel nem tud mindent az alkalmazásról. Az egyik ilyen szó a „más Snapchat-felhasználók”, amelyet már korábban is láthattál a történeted nézőinél. Remélem, ez segít megérteni a „más Snapchat-felhasználók” kifejezést a Snapchaten.
