Վերականգնել ցանցային կարգավորումները iPhone-ում
iPhone օգտատերերը երբեմն կարող են բախվել ցանցային կապի խնդիրների, ինչպիսիք են թույլ Wi-Fi-ը, բջջային տվյալների ընդհատումները կամ Bluetooth-ի խնդիրները: Նման դեպքերում ցանցային կարգավորումների վերագործարկումը կարող է արդյունավետ քայլ լինել այս խնդիրները լուծելու համար: Այս գործընթացը ջնջում է բոլոր պահված ցանցային կարգավորումները, ինչպիսիք են Wi-Fi գաղտնաբառերը, կարգավորումները և այլն: VPNԱյն վերականգնում է բջջային ցանցերը և վերականգնում դրանք սկզբնական կարգավորումներին: Չնայած այն չի ազդում անձնական ֆայլերի, ինչպիսիք են լուսանկարները կամ հավելվածները, վրա, այն կարող է օգնել վերականգնել ցանցային կապի սահունությունը և լուծել բազմաթիվ տարածված խափանումներ:
Ե՞րբ է անհրաժեշտ վերագործարկել ցանցային կարգավորումները։
Որոշ տարածված խնդիրներ պահանջում են ձեր iPhone-ի ցանցային կարգավորումների ամբողջական վերականգնում։
- Սխալ Ծառայություն չկա iPhone.
- Bluetooth կապը չի աշխատում։
- Զանգեր կատարելու կամ ստանալու հետ կապված խնդիրներ։
- Wi-Fi-ը երկար ժամանակ է պահանջում միանալու համար կամ չի աշխատում։
- FaceTime-ը չի աշխատում այնպես, ինչպես պետք է։
- VPN կապը չի աշխատում:
- Դուք չեք կարող անցնել ցանցային ռեժիմներին (4G/5G և այլն):
- Զանգերի անջատման հետ կապված խնդիրներ։
Սրանք տարածված խնդիրներ են, որոնք սովորաբար պահանջում են iPhone-ների ցանցային կարգավորումների վերագործարկում:
Ինչպես վերականգնել ցանցային կարգավորումները iPhone-ում
Եթե դուք անընդհատ բախվում եք վերը նշված խնդիրներին, գուցե ճիշտ ժամանակն է վերականգնել ձեր iPhone-ի ցանցային կարգավորումները։
1. Բացեք հավելված Կարգավորումներ .
2. Ոլորեք ներքև և հպեք հասարակական .
3. Գլորեք ներքև և ընտրեք Փոխանցել կամ վերականգնել iPhone-ը .
4. iPhone-ի փոխանցման կամ վերագործարկման էկրանին սեղմեք Վերակայել .
5. Ընտրեք Վերականգնել ցանցի կարգավորումները .
6. Ձեզ կխնդրվի մուտքագրել ձեր iPhone-ի գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք այն՝ շարունակելու համար։
7. Սեղմեք Վերականգնել ցանցի կարգավորումները ևս մեկ անգամ:
Գործընթացն ավարտվելուց հետո ձեր iPhone-ը ավտոմատ կերպով կվերագործարկվի։ Սա կտևի մոտ մեկ րոպե։
Ի՞նչ է պատահում, երբ վերագործարկում եք ցանցային կարգավորումները iPhone-ում:
Բացի պահպանված ցանցերը հեռացնելուց, ձեր iPhone-ի ցանցային կարգավորումները վերականգնելիս տեղի կունենան հետևյալ փոփոխությունները։
- Նախկինում օգտագործված ցանցերը և VPN կարգավորումները կհեռացվեն։
- Ձեր iPhone-ը անջատում է ձեզ ցանկացած ցանցից, որին դուք գտնվում եք։
- Wi-Fi-ը և Bluetooth-ը անջատվեցին, ապա նորից միացան։
- Ձեր iPhone-ում պահված ցանցին վերաբերող բոլոր տեղեկությունները կհեռացվեն։
- Դուք կկորցնեք նախկինում զուգակցված Bluetooth սարքերի, WiFi ցանցերի և դրանց գաղտնաբառերի հասանելիությունը։
- Ձեր սարքի անունը կփոխվի iPhone-ի:
Այսքանը մենք կարող ենք ասել ձեր iPhone-ի ցանցային կարգավորումները վերագործարկելու մասին: Հետևելով այս հոդվածում նշված քայլերին՝ դուք կկարողանաք վերագործարկել ձեր ցանցային կարգավորումները և լուծել ցանցային բազմաթիվ խնդիրներ:





