iPhone ရှိ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ပါ။
iPhone အသုံးပြုသူများသည် အားနည်းသော Wi-Fi၊ ဆဲလ်လူလာဒေတာပြတ်တောက်မှုများ သို့မဟုတ် Bluetooth ပြဿနာများကဲ့သို့သော ကွန်ရက်ချိတ်ဆက်မှုဆိုင်ရာ ပြဿနာများကို တစ်ခါတစ်ရံ ကြုံတွေ့ရနိုင်သည်။ ထိုသို့သောအခြေအနေများတွင်၊ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ခြင်းသည် ဤပြဿနာများကိုဖြေရှင်းရန် ထိရောက်သောအဆင့်တစ်ခုဖြစ်သည်။ ဤလုပ်ငန်းစဉ်သည် Wi-Fi စကားဝှက်များ၊ ဆက်တင်များနှင့် အခြားအရာများကဲ့သို့သော သိမ်းဆည်းထားသည့် ကွန်ရက်ဆက်တင်များအားလုံးကို ဖျက်ပစ်သည်။ VPN ကို၎င်းသည် ဆယ်လူလာကွန်ရက်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ပြီး ၎င်းတို့ကို ပုံသေအဖြစ် ပြန်လည်သတ်မှတ်သည်။ ဓာတ်ပုံများ သို့မဟုတ် အက်ပ်များကဲ့သို့သော ကိုယ်ရေးကိုယ်တာဖိုင်များကို မထိခိုက်စေသော်လည်း ၎င်းသည် ချောမွေ့သောကွန်ရက်ချိတ်ဆက်မှုကို ပြန်လည်ရယူကာ အဖြစ်များသော ချို့ယွင်းချက်များစွာကို ဖြေရှင်းပေးနိုင်ပါသည်။
ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို မည်သည့်အချိန်တွင် ပြန်လည်သတ်မှတ်သင့်သနည်း။
အချို့သော ဘုံပြဿနာများသည် သင့် iPhone တွင် ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ရန် လိုအပ်သည်။
- အမှားအယွင်း ဝန်ဆောင်မှုမရှိပါ။ iPhone ကို.
- ဘလူးတုသ်ချိတ်ဆက်မှု အလုပ်မလုပ်ပါ။
- ခေါ်ဆိုမှုများ ပြုလုပ်ခြင်း သို့မဟုတ် လက်ခံခြင်း ပြဿနာများ။
- WiFi ချိတ်ဆက်ရန် အချိန်ကြာသည် သို့မဟုတ် အလုပ်မလုပ်ပါ။
- FaceTime သည် သင့်အနေဖြင့် အလုပ်မလုပ်ပါ။
- VPN ချိတ်ဆက်မှု အလုပ်မလုပ်ပါ။
- သင်သည် ကွန်ရက်မုဒ်များ (4G/5G စသည်ဖြင့်) ပြောင်း၍မရပါ။
- ဖုန်းခေါ်ဆိုမှုကိစ္စများ။
ဤအရာများသည် iPhone များရှိ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ရန် လိုအပ်သည့် ဘုံပြဿနာများဖြစ်သည်။
iPhone ရှိ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်နည်း
အကယ်၍ သင်သည် အထက်ပါပြဿနာများကို အမြဲတစေ တွေ့ကြုံနေရပါက၊ ၎င်းသည် သင့် iPhone ၏ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ရန် အကောင်းဆုံးအချိန်ဖြစ်နိုင်သည်။
1. အက်ပ်တစ်ခုကိုဖွင့်ပါ။ ဆက်တင်များ .
2. အောက်ကိုဆင်းပြီး နှိပ်ပါ။ အထွေထွေ .
3. အောက်ကိုဆင်းပြီး ရွေးချယ်ပါ။ iPhone ကို လွှဲပြောင်းခြင်း သို့မဟုတ် ပြန်လည်သတ်မှတ်ပါ။ .
4. iPhone လွှဲပြောင်းခြင်း သို့မဟုတ် ပြန်လည်သတ်မှတ်ခြင်း စခရင်ပေါ်တွင် နှိပ်ပါ။ ပြင်ဆင်သတ်မှတ်ပါ .
5. ရွေးပါ ကွန်ယက်ဆက်တင်များကိုပြန်လည်သတ်မှတ်ပါ .
6. သင့် iPhone ၏ လျှို့ဝှက်ကုဒ်ကို ရိုက်ထည့်ရန် တောင်းဆိုပါမည်။ ဆက်လုပ်ရန် ၎င်းကို ထည့်သွင်းပါ။
7. ကိုနှိပ်ပါ။ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ပါ။ နောက်ထပ်တစ်ခါ။
လုပ်ငန်းစဉ်ပြီးသည်နှင့်၊ သင်၏ iPhone သည် အလိုအလျောက် ပြန်လည်စတင်မည်ဖြစ်သည်။ ၎င်းသည် တစ်မိနစ်ခန့် ကြာမည်ဖြစ်သည်။
iPhone ပေါ်ရှိ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်သောအခါ ဘာဖြစ်သွားသနည်း။
သိမ်းဆည်းထားသည့် ကွန်ရက်များကို ဖယ်ရှားခြင်းအပြင် သင့် iPhone ရှိ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို သင်ပြန်လည်သတ်မှတ်သောအခါတွင် အောက်ပါပြောင်းလဲမှုများ ဖြစ်ပေါ်လာမည်ဖြစ်သည်။
- ယခင်က အသုံးပြုခဲ့သည့် ကွန်ရက်များနှင့် VPN ဆက်တင်များကို ဖယ်ရှားလိုက်ပါမည်။
- သင့် iPhone သည် သင်အသုံးပြုနေသည့် မည်သည့်ကွန်ရက်မှ သင့်ကို ချိတ်ဆက်မှုမှ ဖြတ်တောက်မည်ဖြစ်သည်။
- WiFi နှင့် Bluetooth ကိုပိတ်ထားပြီးနောက် ပြန်ဖွင့်ပါ။
- သင့် iPhone တွင် သိမ်းဆည်းထားသော ကွန်ရက်ဆိုင်ရာ အချက်အလက်အားလုံးကို ဖယ်ရှားပါမည်။
- သင်သည် ယခင်ကတွဲချိတ်ထားသည့် ဘလူးတုသ်စက်ပစ္စည်းများ၊ WiFi ကွန်ရက်များနှင့် ၎င်းတို့၏စကားဝှက်များကို ဝင်ရောက်သုံးစွဲခွင့်ဆုံးရှုံးမည်ဖြစ်သည်။
- သင့်စက်ပစ္စည်းအမည်ကို iPhone သို့ပြောင်းပါမည်။
သင့် iPhone ၏ ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ခြင်းနှင့်ပတ်သက်၍ ကျွန်ုပ်တို့ပြောလိုသည်မှာ ဒါပါပဲ။ ဤဆောင်းပါးပါ အဆင့်များကို လိုက်နာခြင်းဖြင့် သင့်ကွန်ရက်ဆက်တင်များကို ပြန်လည်သတ်မှတ်နိုင်ပြီး ကွန်ရက်ပြဿနာများစွာကို ဖြေရှင်းနိုင်မည်ဖြစ်သည်။





